Lliga femenina

El Cadí La Seu perd clarament contra el Perfumerías (57-80)

Un parcial de 0-13 en els primer quart ha marcat les diferències que han sigut insalvables

El Cadí La Seu només ha resistit cinc minuts davant el Perfumerías Avenida que s’ha imposat amb comoditat per 57-80 en el partit que no es va poder disputar de la 21a jornada i s’ha recuperat avui. Amb aquest triomf el conjunt de Salamanca ha batut el seu rècord de victòries de manera consecutiva amb 39 en totes les competicions, en aquesta temporada i el tram final e la passada. Ariadna Pujol ha sigut baixa de darrera hora per unes molèsties.

Les urgellenques sempre han anat per darrera i a partir del 9-12 del primer quart han encaixat un parcial de 0-13 (9-25) que ha donat molta avantatge al conjunt visitant. En el segon quart el Perfumerías Avenida ha continuat amb el seu recital de joc que el Cadí no ha pogut aturar i ha arribat a tenir una màxima diferència de 26 punts (19-45), per finalitzar la primera meitat amb un 26-41 per les visitants.

En la segona meitat el Perfumerías Avenida ha començat amb dos triples i ha continuat encertat des de la línia de tres punts –12 de 27 en tot el partit–, i cinc en aquests deu minuts. El Cadí La Seu ha arribat a perdre de 28 punts, la màxima diferència al final del tercer quart (44-72). Amb el partit resolt els darrers deu minuts han tingut poca història i intercanvis de cistelles fins el 57-80 definitiu.