LEB Or

La FEB guanya temps

Bàsquet. L’inici de la segona fase de la LEB Or s’endarrereix pels positius del Força Lleida, al qual el Girona ha de visitar diumenge

La FEB ajorna l’inici de la segona fase de la LEB Or, en què els cinc primers de cada grup es jugaran l’ascens a l’ACB i la resta –nou–, la permanència. Havia de ser del 12 al 14 de març i ara tots els equips s’hauran de posar d’acord amb una nova data perquè es començarà en la segona jornada del calendari (19-21 de març) i la primera s’haurà d’haver jugat abans que acabi la primera volta (9 d’abril).

La primera fase s’havia d’acabar aquest diumenge amb horari unificat, com abans-d’ahir (12.30 h). I amb el duel català a Barris Nord, entre d’altres. El Girona –sisè (8-8)– juga demà a Almansa –cinquè, amb el mateix balanç pel 78-89 a Fontajau– un partit ajornat i el Força Lleida –setè (8-7)– ja no va poder jugar abans-d’ahir a la pista de l’Osca –penúltim (4-12)– perquè aquesta setmana havia detectat vuit casos en la seva plantilla i encara té pendent el duel contra el Canoe –cuer (2-13)– de la jornada 7 (4 de desembre).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)