Eurocopa

La Penya perd (77-90) i es jugarà la classificació a Nanterre

L’Unicaja, que estava eliminat i venia amb baixes, ha dominat tota la segona meitat

El Joventut ha perdut contra un Unicaja (77-90), que ja estava eliminat, i que venien sense Carlos Suárez, Brizuela, Herun, Maclon Thomas i Alberto Díaz. Els verd-i-negres s’hauran de jugar la classificació pels quarts de final a la pista del Nanterre dimarts vinent amb cinc punts de renda del partit d’anada. El què segur que no podrà ser la Penya és primera de grup. El Mònaco ja és líder matemàticament.

La Penya ha començat amb un monòleg espectacular de Bassas que ha anotat 17 punts en els primers set minuts i ha donat avantatge als verd-i-negres (21-17). Però la defensa de la Penya no ha estat prou agressiva i els malaguenys han trobat l’encert de Jaime Fernández i de Waczynski (11 punts cadascun) per posar-se per davant (27-32). La reacció als darrers instants ha vingut de la mà de Pau Ribas i la intensitat de Parra i Ventura al darrera per marxar al descans amb un mínim avantatge (41-40). Jackson s’ha lesionat al primer temps a l’inguinal.

Al tercer quart la Penya ha encaixat 25 punts i això ha fet que els andalusos agafessin un màxim avantatge de cinc punts després d’una tècnica a Carles Duran (60-65). Al darrer quart els nervis i la pressió ha pogut amb la Penya que ha vist com l’Unicaja anotava dos triples seguits per encendre les alarmes (65-73) a cinc minuts pel final. Els verd-i-negres s’han vist impotents davant la poca resposta que han tingut i l’Unicaja ha rematat la feina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)