Eurolliga

Els Avenida - Spar Girona de l’Eurolliga, amb públic

Bàsquet.

La bombolla de Salamanca en què es jugaran els quarts de final de l’Eurolliga, els dies 17 i 19 de març, seran amb públic a la grada de Würzburg. La Junta de Castella i Lleó autoritza un aforament del terç de la capacitat del recinte, que són 2.400 persones.

Hi haurà 800 espectadors en els quatre partits –l’altra eliminatòria dels quarts de final és entre el Fenerbahçe i el Galatasaray– i el club castellà ofereix paquets d’entrades als seus abonats, a 20 euros. Les sol·licituds són fins aquest dijous i, després, s’obre un altre període per a aficionats a 40 euros el paquet en què també s’hi inclou un partit de lliga, contra el Bembibre.

Els partits entre l’Avenida i l’Spar Girona seran a les 20 h el primer i a les 19 h el segon. L’altra bombolla és a Sopron, amb e conjunt hongarès d’amfitrió i l’Asvel com a rival. L’altra eliminatòria és entre el Iekaterinburg –líder del grup de l’Uni i únic equip a qui les gironines no han guanyat aquest curs– i el Dynamo de Kursk. Els equips que superin els quarts jugaran la final a quatre el 16 i el 18 d’abril.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)