Eurolliga

ANDREA VILARÓ

JUGADORA DEL PERFUMERÍAS AVENIDA SALAMANCA

“En la copa vam perdonar, i qui perdona ho paga car”

Andrea Vilaró subratlla el nivell de la competició: “A Europa ara cada vegada hi ha més diners i més grans equips”

Andrea Vilaró (Barcelona, 9-5-1993) és un dels puntals del Perfumerías. Després del salt de la Seu a Salamanca, va passar un curs complicat, però enguany ja s’ha consolidat. Ara afronta el seu repte més important en competició de clubs.

Tenen ganes de revenja després del que va passar en la copa?
No. El que tenim ganes de fer és un pas endavant com a equip i tornar a posar el Perfumerías allà on crec que es mereix. La realitat és que vam tenir l’oportunitat de trencar el partit i vam errar cinc atacs seguits. I ja se sap que si perdones ho pagues car, com ens va passar.
Després d’una ratxa històrica de victòries consecutives, arriben a la bombolla havent perdut contra l’Uni en la copa i contra el València. Estan en un mal moment?
No. Hem de relativitzar les dues derrotes perquè han estat contra dos grans equips i en els dos casos en la pròrroga. És cert que la càrrega de treball i de partits ha estat gran fins ara i notem el desgast, però no ha de ser excusa. Estan arribant jugadores de nivell a la lliga, com Gray, i això és millor per a tots.
I si no els arriben les forces, els en podrà donar la seva afició, perquè hi torna a haver públic.
Per a nosaltres, la nostra gent és molt i molt important. Tothom sap com empeny l’afició, i si tenim algun moment delicat segur que serà la sisena jugadora. Estem molt conscienciades i tenim ganes que arribi el moment.
El Perfumerías té una plantilla de luxe. Quin ambient hi ha?
Som una pinya. I el més important és que tant el Roberto com la Sílvia Domínguez marquen la direcció que hem de seguir i, si algú se’n desvia, torna ràpid al camí. La dinàmica està establerta.
Com se sent, vostè?
Amb un rol molt més important que durant el meu primer any. Crec que podria fer més coses en atac, però estic aportant intensitat i actitud i noto que l’entrenador compta molt amb mi.
El seu equip no arriba a una final a quatre des del 2012. Hi ha pressió?
La veritat és que no. Sé que va ser el darrer any que es va guanyar l’Eurolliga amb la Sílvia Domínguez, però a Europa ara cada vegada hi ha més diners i més grans equips, i el Perfumerías ja no té el pressupost que tenia llavors.
Com veu el seu paper en la selecció espanyola? Es veu en els Jocs?
Sincerament, no ho visualitzo gaire, ara, perquè estic centrada en la competició. En un mes i mig, ens hi juguem moltíssim. Evidentment, m’agradaria ser en l’europeu i en els Jocs, però hi ha molta competència, perquè hi ha molt nivell en la selecció.
El Cadí La Seu va arribar lluny a Europa. Com ho va viure?
N’estic molt orgullosa, perquè s’ho mereixen, tant el club com la ciutat. Estan fent les coses molt ben fetes i van tenir molt mala sort, perquè per una cistella van quedar fora havent fet un campionat increïble.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)