Eurolliga

Quin lloc té Pau Gasol?

Bàsquet. ACB. Jasikevicius ha armat un Barça defensivament impecable, amb rols definits i protagonisme repartit abans d’aterrar la llegenda NBA

La pregunta és òbvia: quin lloc té Pau Gasol en aquesta plantilla? El pivot de Sant Boi, que podria ser presentat aquesta pròxima setmana, té la capacitat, el coneixement i el talent per adaptar-se al rol que li pugui donar Jasikevicius si és que físicament està bé. Però ara mateix els blaugrana van com un tro. I no és fàcil que un jugador que fa dos anys que no juga, sigui NBA o el millor jugador de tots els temps a Europa, pugui entrar en la dinàmica d’un equip físicament a un nivell impressionant. Però el que tothom té ara clar és que Saras li sabrà trobar el lloc. Pau Gasol es va entrenar divendres amb el Barça B de la LEB Plata.

Els blaugrana han arribat a quatre jornades per al final de la lliga regular sent els grans dominadors pel que van fer a Milà, deixant en 25 menys dels que anotaven de mitjana. Però és que van fer el mateix amb el Madrid en la final de la copa, o amb el Baskonia fa tres setmanes deixant-lo en 57 punts o el Zalgiris amb 62. En l’ACB les últimes víctimes han estat l’Unicaja (55), la Penya (62) i el Múrcia (63).

Mirotic és el més valorat de l’Eurolliga (21,39) però té bons escuders. Higgins ha estat l’únic que ha estat titular els 30 partits de l’Eurolliga, i Calathes, tercer assistent de la competició (7,01).

Avui, València-Barça

L’exigència dels blaugrana no afluixa i aquesta tarda (18.30 h) visiten la Fonteta d’un equip que està centrat més en l’Eurolliga per no quedar fora dels quarts que no pas en l’ACB, en què està consolidat entre els millors.

LES XIFRES

2
victòries.
Contra el CSKA, contra el Madrid i contra el Milà aquest curs en l’Eurolliga.
15
jugadors
del Barça han jugat entre 8 i 26 minuts de joc. Jasikevicius reparteix el protagonisme.
72,2
punts
de mitjana encaixa el Barça, la segona millor defensa, només superat pel Zenit de Xavi Pascual.
2
equips
han guanyat el Barça els dos partits del curs: Villeurbanne i Efes, el gran rival a batre pels blaugrana.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)