Lliga femenina

L’Uni obre el període d’inscripció per als abonats que vulguin assistir al partit contra l’Avenida

No hi haurà sorteig ja que s’aniran acceptant les sol·licituds que es rebin fins que s’arribi al límit de mil entrades

L’Uni ha confirmat oficialment que en el partit del dissabte 27 contra el Perfumerías Avenida podrà comptar amb la presència de mil aficionats a Fontajau gràcies als últims canvis del Procicat respecte les instal·lacions esportives. Les restriccions continuen essent rellevants i el club ja ha preparat un protocol d’accés per escollit quins abonats podran accedir a l’últim partit de la fase regular contra l’etern rival d’aquestes últimes temporades.

Com que hi ha més abonats que places disponibles el club ha obert un període d’inscripció des d’avui mateix fins al dijous 25 a mitja nit –o fins l’exhauriment de les places– en què els abonats interessats en assistir al partit hauran de notificar-ho al club i omplir un qüestionari amb les dades i una declaració responsable referent al Covid-19 a través del següent enllaç: https://forms.gle/oM2Gg2SEDTnw7R5Y8

El club també assenyala que per qualsevol dubte els abonats poden trucar al club (972647866), enviar un correu a social@unigriona.cat o dirigir-se presencialment a les oficines del club a Fontajau prèvia petició d’hora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)