Lliga femenina

Trucant a les portes de Fontajau

Bàsquet. L’Uni obre el període d’inscripcions per als seus abonats que vulguin assistir al clàssic de la lliga contra l’Avenida de dissabte, que serà restringit a 1.000 seguidors

L’Uni ha confirmat oficialment que en el partit del dissabte 27 contra el Perfumerías Avenida (19.00 h) podrà comptar amb la presència de 1.000 aficionats a Fontajau gràcies als últims canvis del Procicat respecte a les instal·lacions esportives. Les restriccions continuen essent rellevants i el club ja ha preparat un protocol d’accés per escollir quins abonats podran accedir a l’últim partit de la fase regular contra l’etern rival d’aquestes últimes temporades.

Com que hi ha més abonats (cap a 2.000) que places disponibles, el club ha obert un període d’inscripció des d’ahir fins al dijous 25 a mitjanit –o fins a l’exhauriment de les places– en què els abonats interessats a assistir al partit hauran de notificar-ho al club i omplir un qüestionari amb les dades i una declaració responsable referent al Covid-19 a través del següent enllaç: https://forms.gle/oM2Gg2SEDTnw7R5Y8

El club també assenyala que per qualsevol dubte els abonats poden trucar al club (972647866), enviar un correu a social@unigriona.cat o dirigir-se presencialment a les oficines del club a Fontajau prèvia petició d’hora.

Si hi ha gent que queda fora del partit perquè hi ha més sol·licituds que places disponibles, el club estudia donar prioritat en el partit següent –que ja seria del play-off de quarts de final de la lliga– als que s’hagin quedat fora.

Si les mesures actuals es mantenen o milloren, l’afició, que no veu un partit de lliga des del novembre passat, podrà animar l’equip en els partits clau de la temporada en la lliga, sobretot les hipotètiques semifinals i final contra el València i el mateix Avenida després d’una eliminatòria de quarts que es preveu més accessible.

Patrocini

Diumenge, el torn del Bàsquet Girona

El Girona s’estrenarà en la fase de permanència, en la qual comença com a líder, contra el Tizona Burgos i ho podrà fer també amb la presència d’aficionats. El partit es jugarà diumenge a les 18.00 h. El club ja està informant per les xarxes socials els seus abonats de com ha reassignat els seients i quina és la manera d’accedir a Fontajau per completar posteriorment una sortida esglaonada correcta. A principis de temporada l’equip també va poder jugar algun partit amb públic, just abans de les restriccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)