Lliga femenina

Ajornada la tornada dels quarts de final entre el València i l’Ensino

S’havia de disputar aquest diumenge al migdia, amb 11 punts d’avantatge per a les taronges

El partit de tornada dels quarts de final de la Lliga Femenina entre el València i l’Ensino no es disputarà aquest diumenge al migdia a la Font de Sant Lluís, tal com estava previst i segons es va anunciar aquest dijous a la nit després de l’anada a Lugo (58-69).

Helena Oma era la jugadora més destacada per a les locals, amb 13 punts, 9 rebots, 3 recuperacions i 24 de valoració en 36:19. L’alera va ser la que va jugar més en un partit que el València no va poder encarrilar fins l’últim quart, perquè Bea Sánchez feia el 50-52 a menys de 8 minuts per acabar. Celeste Trahan Davis amb 16 punts, 7 rebots, 3 assistències i 24 de valoració va ser el factor desequilibrant.

L’Spar Girona, que disposa de 34 punts de marge sobre La Laguna, té la tornada aquest dissabte (19 h) i s’ha de creuar a la semifinal amb el vencedor de l’eliminatòria entre el València i l’Ensino, que haurà de trobar una nova data. El València juga la final a quatre de l’Eurocopa la setmana que ve a Hongria i les semifinals són d’aquí a tres setmanes (21 i 24 d’abril) perquè d’aquí a quinze dies hi ha la final a quatre de l’Eurolliga a Istanbul amb la presència de l’Avenida.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)