Lliga femenina

Teledeporte imposa un horari únic (21.00 h) per a les semifinals i la final de la lliga

L’Uni jugarà els seus partits de la penúltima eliminatòria el dimecres 21 i el dissabte 24 contra el València o l’Ensino

La FEB ha confirmat que tots els partits de semifinals i del play-off final de la Lliga Femenina es jugaran a les 21.00 h perquè és l’horari que convé a Teledeporte per poder oferir tots els partits en directe. L’Spar Girona té programats els seus dos partits de semifinal pel dimecres 21 i el dissabte 24 contra el València o l’Ensino, que tenen pendent de jugar el partit de tornada. Les valencianes es van imposar d’onze punts a l’anada. Si el rival és el València el primer partit es jugarà a Girona i si l’Ensino dona la sorpresa i es classifica l’equip d’Alfred Julbe viatjaria primer a Galícia.

Els partits de la semifinal entre el Gernika i l’Avenida es jugaran el dijous 21 i el diumenge 25. La final, que manté el sistema de play-off al millor de tres partits i no el de diferència de punts també té les dates ja programades: 29 d’abril, 2 de maig i 6 de maig. Tots sempre a les 21.00 h. El València jugarà aquest proper cap de setmana la final a quatre de l’Eurocopa i l’Avenida jugarà la de l’Eurolliga a Istambul entre el 16 i el 18 d’abril, just abans de la seva semfiinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)