NBA

Derrota dels TWolves contra els Celtics a la pròrroga (145-136)

Jayson Tatum, decisiu en la remuntada amb 53 punts i 10 rebots

Els Timberwolves es mantenen amb 13 triomfs com el pitjor equip de la NBA, després de perdre a la pròrroga un partit que guanyaven de 17 i en què Jayson Tatum establia el seu rècord personal d’anotació amb 53 punts (6/10 triples). Ricky Rubio en feia 4, amb 4 rebots, 7 assistències i 4 pilotes recuperades.

Tatum duia 6 punts al primer quart (25-39) i, amb 12 en el segon, el resultat s’ajustava (57-66). La diferència es reduïa més amb 17 de l’aler al tercer quart (92-97) i, un 15-3 a l’inici de l’últim, permetia els Celtics posar-se per davant. Un triple de D’Angelo Russell a tauler completava el 0-10 que forçava la pròrroga, en què entre Tatum, Jaylen Brown i Kemba Walker anotaven 18 dels 21 punts locals.

Els TWolves acumulen 40 derrotes i Tatum és el sisè jugador de la franquícia de Boston que supera els 50 punts –el tercer després de Paul Pierce i Isaiah Thomas aquest segle– i el tercer que hi afegeix 10 rebots com a mínim després de Larry Bird i Kevin McHale.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)