Lliga femenina

L’Uni s’entrena a Platja d’Aro

Lliga Femenina. L’equip també farà un entrenament a Argentona aquesta setmana

L’Spar Girona va canviar la seva rutina dels últims dies amb una jornada d’entrenaments a Platja d’Aro. No serà l’últim lluny de Fontajau abans de les semifinals de la lliga, ja que l’equip també s'exercitarà divendres a Argentona, en el penúltim entrenament de la setmana.

L’equip està pendent de saber aquesta setmana el rival en les semifinals de la lliga, que sortirà de la tornada de divendres a la Fontenta entre el València, recent campió de l’Eurocopa, i l’Ensino. Les valencianes van guanyar d’11 punts a Galícia (58-69). Amb vista a les semifinals (21 i 24 d’abril) es mantenen els horaris previstos (21 h), un fet que impedeix la presència de públic pel toc de queda. A Catalunya, Salut ja ha avançat que no hi ha excepcions per als esdeveniments esportius, però el València es podria trobar amb el mateix problema si el govern de la Generalitat manté el toc de queda també com ara a partir de les 22 h.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)