ACB

Ventura és disfressa d’heroi (90-85)

El capità anota un triple decisiu a 17 segons pel final (88-84) després d’haver-ne anotat un altre uns instants abans

La Penya ha aconseguit una victòria de mèrit (90-85) contra un rival de nivell després que Ventura hagi anotat dos triples claus, l’últim a 17 segons pel final (88-84). L’heroi també va ser Dimitrijevic amb 21 punts al segon temps.

La posada en escena de la Penya ha estat molt bona amb intensitat defensiva i anul·lant la situació del bloqueig i continuació. Els verd-i-negres s’han posat per davant però sempre amb igualtat en el marcador. Un triple de Bassas, amb 14 punts el més destacat del primer temps, ha retornat la iniciativa a la Penya (31-29). El final del segon quart els de Carles Duran han fet una nova estirada amb un triple de Dawson (44-35) i fent un joc ràpid. Al descans 44-36.

Al tercer quart Dimitrijevic s’ha carregat l’equip a l’esquena per fer una exhibició ofensiva anotant 11 punts en 4 minuts (50-38). Però ha tornat a reaccionar l’equip canari amb Yusta com a revulsiu que amb dos triples seguits ha eixugat la diferència (del 66-57 al 66-64). El partit s’ha complicat després d’un alley-hoop de Huertas a Shermadini (74-76) però Dimitrijevic (21 punts al segon temps fins llavors) ha tornat a donar aire. Un triple de Doornekamp (78-79) En un final d’infart on va ser expulsat Carles Duran el capità Albert Ventura va aparèixer per ser l’heroi del matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)