ACB

Bolmaro i Gasol, imparables a Andorra (63-79)

L’argentí (26 punts) fa el seu millor partit amb el Barça i el pivot de Sant Boi (16 i 8) es fa valer sota els cèrcols

El Barça s’ha endut el triomf a la pista del Morabanc (63-79) abans d’afrontar el doble duel de l’Eurolliga a la pista del Zenit. Saras ha reservat Calathes, Higgins, Mirotic i Davies per a la gran batalla de Sant Petesburg, però si dos jugadors han demostrat que estan a punt per plantar cara Pangos i qui faci falta són Bolmaro (26 punts, 4 de 5 triples, 4 assistències i 32 de valoració), que ha fet el seu millor partit amb diferència des del salt al primer equip, i Pau Gasol (16 punts i 8 rebots), també en la seva millor actuació des del seu retorn.

El festival de Bolmaro ha començat ben aviat, amb dos triples seguits que ja han marcat la primera diferència rellevant (5-12). El Barça ha dominat el rebot des del salt inicial i només la sortida a pista de Hannah ha evitat que el partit s’hagi trencat. El menut base nord-americà ha respòs a l’exhibició de Bolmaro amb 11 punts, dos triples inclosos, en un primer quart que ha acabat amb un triple sobre la botzina de Hanga (23-26).

El Barça ha tornat a espavilar-se en defensa en el segon quart sense donar cap opció en el rebot i assecant els tiradors andorrans. Una penetració de Bolmaro (29-38), imparable, ha obligat Ibon Navarro a demanar temps mort, però en els millors minuts de Gasol i després d’una altra cistella de l’argentí els blaugrana han assolit la seva màxima diferència (31-42). Un altre cop ha hagut de sortir Hannah al rescat just abans del descans.

El Barça ha sortit ficat en el partit després del descans i després d’un triple i un dos més d’u de Gasol ha assolit la màxima diferència (39-50), però aquí s’ha acabat l’equip. L’Andorra, amb tres petits, ha començat a defensar amb ungles i dents cada jugada i tot no estar encertat en el triple ha igualat la lluita pel rebot i ha completat una gran remuntada amb un 14-0 amb el Barça sense rumb a la pista.

El canvi de quart ha estat una benedicció i també el retorn de Bolmaro, que ha liderat un 2-10 amb l’equip un altre cop més ficat en defensa, controlant el rebot contra un rival ja cansat. Kuric, amb un gran triple, ha sentenciat a 1:45 del final (63-73).