Lliga femenina

El fil, llarg, d’Alfred Julbe

Bàsquet. El tècnic qualifica la temporada com a “molt bona i enriquidora”, destaca haver complert l’objectiu i adverteix de la retallada que s’imposa

Alfred Julbe s’expressava ahir amb un fil al seu compte de Twitter fent balanç de la temporada al capdavant de l’Spar Girona, que començava el 2 de novembre, l’endemà de la destitució d’Èric Surís i que s’acabava dissabte a València; on alçava el primer títol de la copa per al club el 7 de març.

L’entrenador explica amb vuit missatges quin era l’encàrrec que rebia: “Que es veiés un canvi, que juguéssim amb una defensa més agressiva, amb més possessions i més punts. Que no perdéssim el fil de València i Salamanca.” Julbe dona valor al fet d’haver assolit els quarts de final de l’Eurolliga, una fita inèdita per al club gironí en la que era la tercera aparició del club en la màxima competició. I haver donat minuts a la banyolina Júlia Soler. “Perquè hi creien molt i per anticipar el futur amb menys recursos econòmics i, per tant, amb molts més projectes joves”, assenyala.

El títol de copa i la plaça a l’Eurolliga amb un joc agressiu i a un ritme alt són els punts destacats del seu primer exercici i, els contres, haver-se jugat un lloc en la final a quatre amb l’Avenida amb els dos partits a Salamanca quan millor estava l’equip.

La pèrdua d’Araújo en el play-off i l’eliminació en la semifinal marquen el tram final d’una temporada en què el tècnic posa en context la tasca dels entrenadors. “Que ningú pensi que jo insulto un àrbitre perquè no ho he fet mai”, especifica sobre la seva eliminació dissabte en el tercer quart. “Un any difícil per als entrenadors que som més vehements en l’activació de la defensa, a l’hora de tensionar; sense públic se’ns ha vist molt més.” I hi afegeix: “He de ser més llest i no he de donar motius per a una tècnica quan ja en tinc una altra de la primera part. És per això que demano excuses a l’afició de l’Uni, com ja he fet amb l’equip i el club.” Julbe adverteix que “venen uns temps molt difícils per a l’Uni” per la retallada des de la qual la plantilla haurà de ser una barreja de veteranes i joves “amb molt més pes de les segones”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)