ACB

El Joventut atropella el Baxi Manresa (96-68)

Els verd-i-negres, després del 27-27, han fet una exhibició en un segon temps sense història

La Penya ha apallissat el Baxi Manresa en el derbi català (96-68) i els verd-i-negres fan un pas pràcticament definitiu cap al play-off. Els manresans s’han enfonsat totalment anotant 15 punts menys de la seva mitjana.

Els primers 20 minuts han estat de màxima igualtat amb molt joc físic i diferències mínimes. Al final del segon període un triple de Bassas en contracop ha donat la màxima a la Penya (34-27). Una renda que no ha reflectit el frec en el frec que hi ha hagut fins llavors (36-29). Els manresans portaven 2/15 triples amb 0/4 de Mason i 0/3 de Janning.

Al tercer quart la Penya ha fet una sortida espectacular i ha deixat clavat al seu rival agafant 23 punts de renda i trencant el matx. L’últim període no ha tingut història. Els últims instants els verd-i-negres han superat els 30 punts de diferència davant un Baxi Manresa enfonsat (92-60). Carles Duran ha tret a pista al júnior Malik Allen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)