Lliga femenina

Giedre Labuckiene també seguirà un curs més a l’Spar Girona

La pivot lituana signa per a les dues properes temporades amb l’Uni

Giedre Labuckiene (1,92 m, 1990) i l’Spar Girona s’han compromès per a les dues següents temporades segons acaba de fer oficial l’Uni, l’endemà de la renovació de Frida Eldebrink. D’aquesta manera el projecte per al curs 2021/22 ja compta amb Laia Flores, l’escorta sueca, Júlia Soler, Julia Reisingerová i Labuckiene.

6,6 punts, 4,4 rebots i 8,6 de valoració a la Lliga Femenina i 8,6 punts i 4 en la competició europea són els registres que ha acreditat la interior en el seu primer exercici a Girona, en què ha cobert la rotació de Julia Reisingerová en la posició de cinc. “En un equip és important mantenir peces que han funcionat i que poden formar part de la columna vertebral de l’any vinent. La Giedre ha demostrat una solvència sortint des de la banqueta. Té molta implicació en el club. Seguim fent passos per confeccionar la plantilla de l’any vinent amb jugadores que sabem que funcionaran” posa en valor Pere Puig.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)