Lliga femenina

Adaora Elonu no seguirà a l’Spar Girona

Les molèsties en el seu genoll i el rendiment de María Araújo han marcat el segon curs de l’alera pivot a l’Uni

Adaora Elonu (1,86 m, 1990) deixa de formar part de l’Uni i tanca una etapa de dues temporades en què l’alera pivot nascuda a Houston ha guanyat una Supercopa (va ser la MVP) i una copa. Elonu va arribar a Fontajau procedent de l’Avenida –hi va estar tres temporades amb tots els títols FEB per a les castellanes menys la lliga del 2019– i abans havia estat al Conquero –hi estrenava el seu palmarès a l’estat amb la copa del 2016– i el Burgos.

La capitana de la selecció nigeriana –amb el doble passaport era extracomunitària a l’Eurolliga però no en les competicions FEB– va ser una peça cabdal per a Èric Surís el curs passat però, en aquest darrer i ja des de l’inici, va veure com unes molèsties al seu genoll i el rendiment de María Araújo li treien protagonisme.

La baixa d’Elonu s’afegeix a les ja confirmades de Sonja Vasic –es retira després dels Jocs– i de Chelsea Gray –fitxa per un equip de Turquia– de l’Spar Girona 2020/21. L’Uni ja ha renovat Frida Eldebrink i Giedre Labuckiene i tenia Júlia Soler i Julia Reisingerová amb contracte. Laia Flores és l’únic fitxatge, amb un compromís per a les dues següents temporades i la base de Mataró ja ha debutat aquest curs disputant la semifinal contra el València en el lloc d’Araújo.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)