Eurolliga

El Barça no està a l’alçada i el Zenit força el cinquè partit (74-61)

Els de Xavi Pascual han fet un nou recital defensiu anul·lant el potencial blaugrana un cop més

El Barça ha perdut el quart partit (74-61) i la sèrie de quarts s’haurà de decidir al Palau Blaugrana en el cinquè i definitiu partit dimarts vinent (21h). Els de Xavi Pascual han passat per sobre un Barça desconegut. El bitllet per la Final Four doncs haurà d’esperar.

La defensa plantejada per Xavi Pascual no ha permès cap tir còmoda i els blaugrana han estat molt espesos des del salt inicial amb un 34 per cent d’encert en tirs de dos (8/23) i 22 per cent en triples (2/9), uns registres impossibles per sorprendre l’equip rus. El Zenit ha dominat amb un Poythress dominador (9 punts) en un mal primer temps de Davies (0 punts i 0/4) i amb Mirotic desconegut un dia més (2/8 tirs). La renda màxima ha arribat a ser de 14 punts (23-9 i 27-13) però al descans els de Jasikevicius encara estaven vius (36-26).

Al tercer quart Pangos s’ha encarregat tot solet de trencar el partit amb una nova exhibició. El canadenc ha fet jugar els russos com ha volgut i la defensa de Pascual ha neutralitzat absolutament el què havia preparat Jasikevicius. El Zenit ha agafat 22 punts de renda després d’un 2+1 de Black i ha sentenciat el matx més aviat del què s’esperava i la desitjada reacció blaugrana no ha arribat mai perquè sempre ha anat a remolc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)