ACB

El Baxi Manresa, sense opcions a Sevilla (86-70)

El Baxi Manresa ha perdut a la pista del Betis, de qui ha anat a remolc des de l’inici i que s’ha vist 20 avall (69-49).

La lesió de Makai Mason, amb Ferrari de baixa, encenia les alarmes perquè Pedro Martínez es quedava amb un sol base (Dani Garcia) al minut 2 i amb el Betis lligant un 6-0 després del triple de Janning (6-3). El nord-americà amb passaport alemany ha pogut tornar per rebaixar una màxima en contra de 8 al segon quart (22-16) però el Batis aprofitava les segones opcions i fins i tot els regals (34-23 després de pèrdua vermella a camp propi) per marxar al descans amb 45-37 tot i haver anat 13 avall a 2:40 (40-27).

El 15-5 parcial acostava el Betis a la vintena a dos i mig per acabar el tercer quart (60-42), que acabava 66-49. La mixta del Baxi amb Mason sobre Feldeine (16 punts) a l’inici de l’últim quart l’aprofitava Ndoye (18è, 68-49) i Rafa Martínez de 6,75 m feia baixar els 20 amb dos triples seguits (69-52 i 71-55) i un tercer (73-60) a a 5:42 per acabar. Eatherton en la continuació cap a fora al bloqueig a Rafa s’apuntava al triple (76-63) i Janning no faltava a la cita per fer el 80-70 a 2:39 en laque seria la darrera cistella visitant.