Lliga femenina

Chelsea Gray ja és història a l’Spar Girona

L’Uni s’acomiada de la MVP de la copa, que el curs que ve jugarà a Turquia, amb un missatge d’agraïment a les xarxes socials

Chelsea Gray (1,80 m 1992) no formarà part de l’Spar Girona el curs que ve i, l’escorta californiana, tanca d’aquesta manera la seva segona etapa a l’Uni , que s’ha acomiadat d’ella des de les xarxes socials confirmant la notícia de L’Esportiu l’endemà de l’eliminació de les semifinals pel títol a València. Gray jugarà el curs que ve a Turquia i s’afegeix a les baixes ja confirmades de Vasic –es retira després dels Jocs– i Elonu.

L’Spar té confirmades per a la temporada que ve Laia Flores, Frida Eldebrink, Júlia Soler, Giedre Labuckiene i Julia Reisingerová. Laia Palau i María Araújo han rebut propostes per seguir –l’alera pivot abans de la lesió– i Alfred Julbe ha de negociar la continuïtat amb el club.

“Estic realment feliç perquè l’equip s’ha mantingut unit i ha jugat d’una manera realment increïble.” explicava la base després de guanyar el seu segon títol a l’Uni Girona, rubricat amb el guardó d’MVP tal com va fer el setembre del 2015 amb la Supercopa a Fontajau. Gray. Ho feia sortint de la lesió al turmell que la va tenir de baixa fins el torneig a València. Va ser al febrer contra el Gran Canària (14 punts i 15 de valoració) i quan millor estava jugant: venia de fer els seus sostres anotadors amb 19 (i 23 ) i16 (i 21) en els dos anteriors partits de lliga

11 punts, 3,3 rebots, 3,6 assistències i 12,7 de valoració en les competicions FEB i 8,6, 3, 3 i 7,2 en l’Eurolliga són les mitjanes d’una jugadora que ja va meravellar Fontajau el 2015 en unes setmanes quan l’AGÜ Sport se la ve endur al novembre pagant-ne la clàusula. Turquia, on hi ha jugat en dos equips més en diferents etapes (Çukurova i Fenerbahçe) serà de nou el seu destí després del seu primer estiu a Las Vegas en la WNBA i de disputar els Jocs amb la selecció dels EUA, en la qual és titular.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)