Lliga femenina

El setè de l’Avenida

Bàsquet. El conjunt de Salamanca tanca la sèrie i recupera el títol de lliga en el duel més desequilibrat de la final contra el València (76-61)

Després de dos primers assalts molt igualats (64-67 i 74-76), el Perfumerías Avenida de Salamanca va tancar la final amb una victòria contundent contra el València en el duel més desequilibrat de la sèrie (76-61) i va segellar el setè títol de la Lliga Femenina del seu palmarès. Com a campió, l’Avenida acompanyarà l’Uni Girona a l’Eurolliga. El conjunt taronja va colpejar primer (20-23), però l’equip castellà, amb un gran encert en els triples, ja va arribar al descans amb avantatge (42-37). A partir de la defensa, les valencianes van ajustar el resultat (48-46), però l’encert en el tir exterior de les locals va tornar a obrir les diferències, que es van fer encara més grans en el tram final. Comandat per la base maresmenca Sílvia Domínguez, l’Avenida va posar la directa cap al títol davant un València ofuscat en atac i que en defensa no va trobar la fórmula per frenar un conjunt local molt més sencer i clarivident.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)