ACB

Sense viatge a Vitòria

Bàsquet. S’ajorna el Baskonia-Penya d’avui després d’haver-se detectat nous casos de Covid-19 al club basc; es jugarà dimarts que ve (18.30 h)

El partit entre el Baskonia i el Joventut que s’havia de disputar aquest vespre al Fernando Buesa Arena ha quedat suspès. L’ACB, pressionat pel calendari, ha buscat ràpidament una nova data: dimarts vinent a les 18.30 h. A la plantilla i el cos tècnic de l’actual campió de lliga s’han detectat nous casos de Covid-19 i això fa que s’hagi d’ajornar el matx.

De fet, la Penya havia de jugar dijous vinent contra el MoraBanc Andorra i va canviar el matx a la setmana següent per deixar lliures dates per si hi havia altres partits suspesos de la fase regular. Fins que el Baskonia no tingui els tests que donin tots negatius no es buscarà una data per jugar el matx. A la Penya li queden tres partits per acabar la lliga regular: el de Vitòria, un altre a Bilbao (dia 23) i el que s’ha de jugar al Palau Olímpic contra el MoraBanc (dia 20).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)