Més bàsquet

#DemanaCanvi!, l’aposta per reforçar i impulsar el bàsquet femení a Catalunya

La federació catalana inicia una campanya per sensibilitzar de la necessitat d’un canvi en tots els apartats del bàsquet femení al país

La Federació Catalana de Bàsquet ha iniciat la campanya #Demana Canvi que té l’objectiu de buscar la conscienciació i la sensibilització de la necessitat d’un canvi en l’esport femení. La campanya suposa el tret de sortida d’aquesta iniciativa federativa que ha traçat un pla d’acció amb la intervenció de jugadores, entrenadores, àrbitres, directives, famílies i clubs, així com tots els estaments de la federació.

Els objectius principals són sensibilitzar i conscienciar de la necessitat d’aquest canvi, d’apoderar entrenadores, àrbitres i directives i establir indicadors de diagnosi i seguiment. Amb la creació de la nova marca, amb imatge i logo específics, la comissió de bàsquet femení de la federació pretén aconseguir més visibilitat. En aquest sentit també hi haurà esportistes referents. En la presentació de la campanya, ahir, hi va participar la jugadora de l’Spar Girona Laia Palau, ambaixadora del bàsquet català.

Algunes de les accions definides en el projecte ja s’estan realitzant, com ara la implementació de la mentoria d’entrenadores. També es posarà en marxa un programa per treballar amb els clubs i se seguirà amb el treball de recerca de les pioneres del bàsquet al país. El projecte té el suport de l’Insitut Català de les Dones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)