Lliga femenina

Rebekah Gardner, la segona nord-americana de l’Spar Girona 2021/22

La seva incorporació tanca el perímetre de l’Uni i fa que Kennedy Burke hagi de ser l’alera pivot de l’equip d’Alfred Julbe

Rebekah Gardner (1,83 m, 1990) serà la segona nord-americana de l’Spar Girona el curs que ve, un cop l’Uni n’ha anunciar el fitxatge. 24 punts, 4 rebots, 6 assistències i 28 de valoració són els registres de l’alera el curs passat en la prèvia de l’Eurolliga que l’equip gironí va jugar contra el Sepsi romanès.

“Ha de tenir un rol molt important, la vam patir l’any passat i ens va ser molt difícil aturar-la pel seu físic, la seva verticalitat i la seva explosivitat. Buscàvem aquest tipus de jugadora, que l’any passat no el teníem” diu Pere Puig sobre el fitxatge, que descriu com un pas més per completar una plantilla “prou competitiva”.

Gardner és la peça que completa el perímetre gironí de la temporada que ve. Laia Palau i Laia Flores són les bases, Frida Eldebrink, Júlia Soler i Binta Drammeh les aleres juntament amb l’alera californiana, el fitxatge de la qual farà que l’altra nord-americana, Kennedy Burke, sigui l’alera pivot en l’equip d’Alfred Julbe. Julia Reisingerová i Giedre Labuckiene seguiran sent les pivots.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)