Europeu

Tres catalans en la selecció FEB de 3x3

El seleccionador Jaume Comas convoca tot l’equip del Girona

Álex Llorca, Sergi Pino Esparreguera), Nacho Martín i Sergio de la Fuente (Clínica Sur Aspasia RVB), els quatre de l’equip del Bàsquet Girona de 3x3, i Nil Brià (C.B. Martorell i Next MVP Badalona 3x3) formen part de la llista d’onze convocats per la selecció FEB, que dirigeix Jaume Comas i que la setmana que ve es concentra a València per preparar el Pre-Europeu d’Israel, el 25 i 26 de juny.

El Bàsquet Girona va ser pioner l’estiu passat convertint-se en el primer club en tenir dos equips professionals, afegint el de 3x3 al que ha debutat aquest curs a la LEB Or. El club de Marc Gasol té previst presentar l’equip d’aquest estiu divendres.

La femenina, a un pas

La selecció femenina de 3x3 va ser quarta en el Pre-Olímpic en què hi havia tres places per als Jocs, diumenge. La cita a Graz (Àustria) va començar amb triomf de l’equip d’Anna Junyer sobre Austràlia (14-12). La derrota contra els EUA (13-21) a semifinals i contra el Japó en el partit per al tercer lloc deixava fora l’equip de la cita olímpica a Tòquio per una cistella d’Stephanie Mawulie (18-20).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)