NBA

Nikola Jokic és escollit el millor jugador de la lliga

Feia 21 anys que no era escollit un pivot i és el tercer any seguit que l’MVP és per un europeu

L’NBA ha fet públic que Nikola Jokic, el serbi dels Nuggets, ha estat l’MVP -millor jugador- de la lliga. El pivot de Denver ha superat a les votacions als altres dos candidats Embiid i Curry. És el tercer any consecutiu que ho aconsegueix un jugador europeu després d’Antetokoumpo. Fins que no ho va ser el grec en tota la història únicament Nowitzki ho havia aconseguit com europeu. Des de l’any 2000, quan va ser escollit Shaquille O’Neal, no era MVP un pivot. Jokic ha tingut unes mitjanes de 26,4 punts, 10,8 rebots i 8,3 assistències per partit.

Pel què fa al play-off de l’NBA els Sixers han empatat la sèrie (1-1) després de superar amb autoritat als Hawks (118-102). Ara l’eliminatòria es trasllada a Atlanta. El factor desequilibrant ha estat Shake Milton amb 14 punts (4/5 triples) en 14 minuts. Tot i que l’estrella del matx ha estat Joel Embiid amb 40 punts i 13 rebots ben secundat per Harris (22) i Seth Curry (21). Pels Hawks com sempre Trae Young (21 punts i 11 rebots) juntament amb Gallinari (21) i Huerter (20). I en l’altre partit de la jornada els Jazz han trobat en Donovan Mitchell el seu referent amb 45 punts per tombar els Clippers (112-109) al Vivint Arena de Salt Lake City (1-0). També han destacat Clarkson (18) i Bojan Bogdanovic (18). Pels Clippers Kawhi Leonard (23 punts i 7 rebots) i dobles figures de Paul George (20+10).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)