ACB

El Tenerife desactiva el Barça i força el desempat (80-68)

L’exblaugrana Marcelinho Huertas fa una exhibició (26 punts i 11 assistències) per ser el botxí dels de Jasikevicius

El Barça haurà de guanyar divendres al Palau Blaugrana (22 h) en el tercer i definitiu partit de la semifinal contra el Tenerife després que els canaris hagin desactivat totalment un Barça desconegut (80-68). Mirotic, 2/12 tirs de camp.

Com era d’esperar el Tenerife ha sortit amb dues marxes més per igualar la intensitat del Barça. Després d’uns primers 15 minuts amb mínimes diferències els de Jasikevicius han fet una petita estirada (20-25). Però el tàndem liderat per Huertas (13 punts i 5 assistències) i Shermadini (9 punts i 9 rebots) ha fet que els blaugrana encaixessin un 11-2 (31-27). Un triple de Jenkins ha accentuat el mal moment del Barça (36-31). Mirotic ha acabat els primers 20 minuts amb un 0/6 tirs de camp, 0 punts i -4 de valoració (38-35).

Al tercer quart el Tenerife ha sortit de nou llançat i ha agafat un màxim avantatge de 12 punts (51-39) després d’una cistella de Shermadini. Però ha aparegut Pau Gasol per sortir al rescat del Barça amb 15 punts i 9 rebots per situar-se a dos punts (57-55). Però no ha tingut continuïtat i Gasol ha estat massa sol. Ha tornat a aparèixer Huertas per fer una exhibició -quart jugador en arribar en play-off a més de 20 punts i més de 10 assistències- iposant el màxim desavantatge i provocant el temps mort de Jasikevicius (69-55). Tot i que els blaugrana han retallat la renda (69-61) no ha estat suficient.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)