ACB

El factor pista ja és decisiu

Bàsquet. ACB. El Barça es juga el tot o res (22 h) en un tercer i definitiu matx contra un Tenerife sense pressió en un Palau que vol ser el factor desequilibrant

Durant la temporada, amb la pandèmia, sense públic, s’ha establert un nou rècord de victòries d’equip a domicili perquè no hi havia pressió. Però ha estat arribar els play-off, arribar l’afició encara que sigui amb 1.000 espectadors, i tot ha canviat. Qui juga a casa no falla tant. És per això que el factor pista amb el Palau Blaugrana ha de ser clau aquest vespre (22 h, Movistar) en el tercer partit i definitiu de la sèrie. Els de Jasikevicius busquen el bitllet per a la final.

I un altre dels factors serà controlar el ritme de joc de Marcelinho Huertas, que es va convertir en el motor del seu equip, amb 26 punts i 11 assistències. A un jugador de 38 anys, per molt bé que estigui físicament, se l’ha d’atacar més per obligar-lo a fer faltes, però també per desgastar-lo i que no pugui jugar tan còmode, sobretot en el bloqueig i continuació amb Shermadini. El base brasiler va generar 51 punts, un factor determinant. Podria ser que Jasikevicius recuperi Claver per a aquest tercer assalt i deixi fora de la convocatòria Westermann, que va aportar molt poc. També és urgent recuperar la millor versió de Mirotic, perquè tot i que Pau Gasol jugués a un bon nivell en atac, pateix en defensa. Els referents, com Higgins, Calathes o Davies, han de fer un pas endavant.

LA PRÈVIA

El factor públic és clau com es va veure a Sant Petersburg o a Badalona, i esperem que també ho sigui al Palau
Àlex Abrines
La capacitat per recuperar-nos serà més difícil per a nosaltres perquè no anem amb xàrter com el Barça
Txus Vidorreta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)