ACB

El Barça fa un partit seriós i jugarà la final de la lliga

Els blaugrana han superat en el tercer partit de la semifinal al Lenovo Tenerife per 89-72

El Barça s’ha classificat per la final de la Lliga ACB al derrotar en el tercer partit al Lenovo Tenerife per 89-72. Els blaugrana han estar força encertats en defensa, sobretot en el tercer quart, i han aconseguit imposar-se sense gaires problemes i manant en el marcador durant gairebé tot el partit. El Barça lluitarà pel títol contra el Real Madrid a partir de diumenge.

Les tres primeres cistelles del Tenerife han sigut triples (4-9), però el Barça ha respost amb un parcial de 9-0 i s’ha situat per davant. El joc s’ha mantingut equilibrat i la màxima diferència dels blaugrana en el primer quart han sigut cinc punts (17-12), per arribar al final dels primers deu minuts amb un curt 23-21. Dos triples seguits de Gasol han tornat a distanciar al barça que ha arribat als 10 punts d’avantatge després d’un altre triples de Calathes (41-31) a quatre minuts del descans. S’ha arribat a la mitja part amb 46-39 i amb Gasol com a màxim anotador amb 11 punts.

En el tercer quart els blaugrana han intensificat la seva defensa i ha donat un bon resultat. Han deixat als tinerfenys en només 11 punts anotats en aquest període i han arribat a la seva màxima diferència de 18 punts (66-48). En el darrera quart els blaugrana han arribat a la seva màxima diferència de 20 punts (88-68) a un minut del final, i han certificat la victòria i la classificació.