Més bàsquet

Scariolo cita Pau i Marc Gasol, Ricky, Oriola, Rudy i Sergi Martínez en la primera llista de Tòquio

Es confirma el retorn del llegendari pivot del Barça (41 anys), que aspira a jugar els seus cinquens Jocs Olímpics

El seleccionador espanyol de bàsquet, Sergio Scariolo, ha anunciat una primera llista de 18 jugadors per preparar els Jocs Olímpics de Tòquio. d’aquest estiu. Tal com s’esperava el seleccionador ha confirmat el retorn a l’equip de Pau Gasol, després que el jugador hagi triomfat un altre cop amb el Barça tot i els seus 41 anys. El pivot aspira a jugar els seus cinquens Jocs Olímpics. Marc Gasol (Lakers), Ricky Rubio (Twolves), Pierre Oriola (Barça) i Rudy Fernández (Real Madrid), que van ser campions del món el 2019, mantenen la confiança de l’entrenador italià, que ha citat una de les revelacions de la temporada en el Barça, Sergi Martínez, tot i que tindrà poques possibilitats d’arribar als Jocs.

En aquesta primera selecció també hi són Àlex Abrines i Víctor Claver (FC Barcelona) i Xavi López-Aróstegui (Joventut). La resta de convocats són Carlos Alocén, Dario Brizuela, Juancho Hernangómez, Sebas Saiz, Sergi Llull, Sergio Rodríguez, Usman Garuba i Willy Hernangómez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)