ACB

Higgins, un líder fins al 2024

Bàsquet. El nord-americà (32 anys) ha estat un dels jugadors més determinants del Barça i ha exercit de líder quan el Barça l’ha necessitat; ha fet unes mitjanes de 12,4 punts a l’Eurolliga i 11 punts a l’ACB

El Barça i Cory Higgins han arribat a un acord per signar un nou contracte per a les tres pròximes temporades, fins al 2024. L’escorta, de 32 anys, és un dels millors jugadors de l’Eurolliga. El nord-americà va arribar a Barcelona l’estiu del 2019 i, tot i no poder aconseguir cap gran títol en el seu primer any al Palau, ja va oferir grans sensacions, amb unes mitjanes de 12,4 punts a l’Eurolliga i d’11 punts a l’ACB.

Però aquesta temporada 2020/21, Higgins ha estat un dels jugadors més decisius de l’equip en els moments més importants, i clau en el doblet de la secció. Grans actuacions com la de la copa del Rei, en què va ser escollit MVP amb una mitjana de 19 punts i 17,6 de valoració, van ser el primer tastet del que vindria. A la final de la Lliga Endesa, va ser cabdal per aconseguir el primer triomf a Madrid amb una exhibició: 26 punts –14 dels quals al tercer quart– que van situar el 0-1 de l’eliminatòria i van encarrilar la final que es va sentenciar al Palau, en un gran partit de Mirotic i de tot l’equip.

Així doncs, amb aquest nou acord fins al 2024, tots els aficionats del Barça podran continuar gaudint de l’assassí silenciós al Palau Blaugrana, un jugador que quan se’l necessita sempre hi és.

LES REFLEXIONS

És el millor lloc per mi, em sento feliç perquè és el que volia; vull estar aquí el màxim de temps que em vulguin
Saras m’ha fet sentir molt còmode a la pista i fora també amb la gent de Barcelona. Puc liderar l’equip
Cory Higgins
Bases
Nick Calathes 2023
Alers
Àlex Abrines 2026
Sergi Martínez 2024
Cory Higgins 2024
Kyle Kuric 2023
Pivots
Rolands Smits 2022
Nikola Mirotic 2025
Pierre Oriola 2024
Sertac Sanli 2023
Casos a resoldre
Nico Laprovittola ?
Leandro Bolmaro 2023
Leo Westermann 2022
Adam Hanga 2022
Víctor Claver 2022
Leandro Bolmaro 2023

Hanga i Madrid arriben a un acord

Qui abandonarà el club i sembla que ha trobat nou equip és Adam Hanga. L’hongarès hauria arribat a un acord amb el Madrid, on coincidiria amb Thomas Heurtel fent el viatge contrari que farà Laprovittola. Segons va avançar a Twitter Homeofglory, l’acord seria per a les pròximes tres temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)