Eurolliga

El Barça-Madrid d’Eurolliga, al desembre en la catorzena jornada

El Barça, el vigent subcampió, iniciarà l’Eurolliga el 30 de setembre a casa contra l’Alba Berlín. En la segona jornada jugarà a la pista del Bayern de Munic, un escenari on va perdre el curs passat davant d’un dels conjunts revelació. El Barça-Madrid es jugarà en la catorzena jornada el 9 o el 10 de desembre. La repetició de la darrera final contra l’Efes s’escenificarà en la tretzena jornada el 2-3 de desembre a la pista turca.

La temporada regular s’obre abans que mai, el dijous 30 de setembre. Poc després que els 18 equips es posin en marxa, la primera de les set setmanes de doble partit de la propera temporada arribarà a les jornades 3 i 4 entre dimarts 12 i divendres 15 d’octubre. Els dos equips nous són el Mònaco i l’Unics Kazan, que agafen el relleu del Khimki i el València.

La temporada regular s’ha d’acabar el 8 d’abril de 2022, quan els vuit millors equips de la classificació passaran a la millor sèrie de play-offs de cinc. Per assolir la terra promesa, però, els equips han d’enfrontar-se primer a 34 partits de la temporada regular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)