ACB

Via lliure per anar a Madrid

Bàsquet. El Barça rescindeix el contracte a Hanga, que té un acord amb l’equip blanc, on s’hi trobaria també Heurtel

Ja és oficial. Adam Hanga ja no és jugador del Barça i, d’aquesta manera, té via lliure per fitxar pel Madrid. L’acord s’estava negociant des de feia dies tot i que el club ja havia comunicat des de feia setmanes al jugador hongarès que no comptava amb ell. Dins la política de retallades i d’ajustaments de contractes que s’estan fent amb tots els jugadors, Mirotic inclòs, el Barça considerava que amb 32 anys ja no aportava el que Jasikevicius exigia i, a més, tenia una fitxa molt alta. Després de 276 partits defensant la samarreta blaugrana, Hanga ja és història. L’hongarès tenia encara un any de contracte signat i és un dels tres casos que hi havia sobre la taula per resoldre. El primer va ser el de Víctor Claver, que ha fitxat pel València, i el que queda és el de Westermann, que també serà imminent.

Paper residual

Hanga havia perdut protagonisme en un curs en què havia jugat una mitjana de 15 minuts per partit a l’ACB, amb 5,5 punts, 3,2 rebots i 8,2 de valoració. En l’Eurolliga ha fet números similars: 16 minuts, 4,6 punts, 2,2 rebots i 4,8 de valoració. L’hongarès va arribar al Barça l’estiu del 2017 procedent del Baskonia. Abans havia explotat en el Manresa.

Ara el que queda per confirmar-se és si l’acord amb el Madrid és un fet o passa com amb Kalinic, que al final s’acaben torçant les coses. Si finalment Hanga fitxa pel club blanc, hi coincidiria amb Heurtel. Del Madrid, però, ben aviat s’ha de fer oficial el fitxatge de Laprovittola, que farà el viatge des de Madrid fins a la capital catalana.

276

partits

Hanga en el Barça

La supercopa serà a Tenerife

Després de disputar la Lliga Catalana el 4 i 5 de setembre, la segona competició oficial del Barça serà la supercopa ACB, que ahir es va saber que serà a Tenerife. Els participants seran l’amfitrió, el València de Joan Peñarroya, el Barça i el Madrid. Podria ser el primer cop que vegem Heurtel i Hanga contra el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)