Més bàsquet

El joc interior de la selecció espanyola decanta el debut contra Corea (69-73)

Ha atrapat 18 rebots més que el seu rival amb Ndour (28 punts i 10 rebots) i Gil (16+14) imparables

La selecció espanyola femenina ha debutat amb victòria a la cita olímpica contra Corea del Nord (69-73) en un partit que ha decantat en l’inici del darrer període amb un parcial de 0-13 (53-66). El domini interior ha estat total atrapant fins a 18 rebots més que el seu rival i amb la parella Ndour (28 punts, 10 rebots i 30 de valoració) i Laura Gil (16 punts, 14 rebots i 27 de valoració) fent molt mal. Sílvia Domínguez (8 punts), Queralt Casas (2) i Laia Palau (4 punts i 6 assistències) han aportat a la victòria.

Amb Laia Palau –els seus quarts Jocs Olímpics– en el cinc titular i ja amb Alba Torrens –es va perdre la darrera cita de l’Europeu– la selecció espanyola femenina ha començat dominant gràcies al tàndem interior Ndour i Gil amb un 0-6 de sortida. Les de Lucas Mondelo han anat dominat fins que Park Ji Su ha canviat la dinàmica de les coreanes, que s’han posat a davant (22-18). La bona direcció de Cristina Ouviña ha estat decisiva per aportar calma en moments en els quals les coreanes estaven molt còmodes (35-33 al descans).

En el tercer període s’ha mantingut la igualtat amb diferències mínimes en el marcador. El moment clau ha estat a 1:33 minuts per acabar el tercer període (53-53). La selecció espanyola ha fet una estirada amb Ndour imparable, que ha liderat un parcial definitiu de 0-13 (53-66). Les coreanes han hagut de demanar el segon temps mort perquè les de Lucas Mondelo les estaven desbordant i no tenien capacitat de reacció. Tot i que les coreanes s’han situat a 4 punts a falta de 17,8 segons per al final (69-73) la selecció espanyola ha tingut el matx controlat amb autoritat en el darrer període. Els següent rival d’Espanya serà Sèrbia, amb Sonja Vasic –que es retira–, el seu botxí en el darrer europeu disputat a València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)