NBA

Ricky, de Minnesota a Cleveland

Bàsquet. Una de les estrelles dels Jocs és traspassat la nit del ‘draft’ de l’NBA, en què Cunningham (Oklaloma State) és triat el número 1 pels Pistons i el base del Barça Jokubaitis, el 34 pels Knicks

Ricky no jugarà la temporada vinent en els TWolves i, per tant, no compartirà posició amb el base blaugrana Leandro Bolmaro. La matinada passada va ser traspassat per la franquícia de Minnesota cap a Cleveland perquè jugui als Cavs. L’operació no va ser l’únic moviment de la nit, perquè els Lakers van donar la gran notícia bomba amb un acord pel traspàs de Russell Westbrook a l’equip californià a canvi de Kuzma, Caldwell-Pope i Harrell. Si es certifica l’acord, el rei del triple-doble jugaria al costat de LeBron James i Anthony Davis a l’Staples Center.

D’altra banda, no hi va haver sorpresa en el draft de l’NBA i Cade Cunningham (Oklahoma State) va ser triat pels Detroit Pistons en el número 1. Els Rockets van triar Jalen Green (2) i el número 3 va ser Evan Mobley, que jugarà en els Cavs amb Ricky. També hi havia moltes mirades en el darrer fitxatge del Barça, Jokubaitis, que va ser elegit en el número 34 (Knicks), cosa que farà que no es mogui del Palau Blaugrana perquè l’operació econòmicament no li sortiria a compte. Finalment el pivot del Madrid Usman Garuba ha estat el número 23 pels Rockets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)