Més bàsquet

Espanya perd (87-95) i li podria tocar els Estats Units als quarts

Aablde ha fallat un triple a 16 segons pel final (87-88) i Ricky un altre amb 87-90 a 12 segons per acabar

La selecció espanyola ha perdut la imbatibilitat i també el primer lloc en punxar contra Eslovènia (87-95) i li podria tocar els Estats Units al creuament de quarts. També li pot tocar Austràlia o França. El sorteig es farà abans del migdia.

Els de Sergio Scariolo han sortit molt mentalitzats i amb el factor sorpresa de Claver sobre Doncic amb constants ajudes. La selecció espanyola s’ha situat en una defensa en caixa i un sobre l’estrella eslovena i els resultats han arribat ben aviat perquè Doncic s’ha carregat amb tres faltes al primer quart que han condicionat totalment el matx. Doncic, fent un mal partit, ha arribat al descans amb 8 punts, 9 rebots i 4 assistències. Ricky ha estat el millor amb 11 punts i 0 pèrdues. El matx ha començat amb els espanyols per davant (19-13). La renda s’ha mantingut fins el 31-26 però un triple de Prepelic ha tornat la igualtat (33-32) que s’ha mantingut fins al descans (44-41).

Al tercer període un triple d’Abalde i una penetració de Ricky han situat la màxima del matx pels d’Scariolo (49-41). La renda ha crescut després de dos triples de Rudy (55-43) provocant el temps mort d’Eslovènia. El parcial de sortida 11-2. Els espanyols han aprofitat que els eslovens passaven per darrera els bloquejos i Abalde ha fet3/3 triples. Els eslovens però han tornat a posar-se dins el matx gràcies a l’encert exterior (68-68) aprofitant que Doncic, com que li feien defenses de dos contra un, deixava alliberats els seus companys. Cancar (20 punts i 4/6 triples, ha estat un dels principals maldecaps. Tobey ha avançat els eslovens (70-72) però Espanya ha reaccionat amb quatre triples seguits (2 Pau Gasol, Llull i Abalde) per recuperar l’avantatge (82-76). Però un parcial de 0-7 amb Tobey imparable ha capgirat de nou el partit (82-83). En un final d’infart Abalde ha errat un triple clau a 16 segons per acabar (87-88) i Ricky un altre a 12 segons pel final i 87-90.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)