Més bàsquet

Barça-València en la supercopa 2021

Bàsquet. Els blaugrana aspiren a recuperar a La Laguna (Tenerife) un títol que no guanyen des del 2015

El Barça jugarà la semifinal de la supercopa Endesa Tenerife 2021 el dissabte 11 de setembre (19 h) contra el València Basquet a la recerca del primer títol del curs, en una competició que ha guanyat sis vegades; la darrera, el 2015. L’altre encreuament el disputaran el Real Madrid, el vigent campió, i el Lenovo Tenerife (22 h), l’amfitrió, tercer de l’ACB el curs passat. La final es jugarà l’endemà. Tant els blaugrana com els blancs van ser caps de sèrie en el sorteig que es va fer ahir al migdia al pavelló del Náutico Tenerife, un dels equips fundadors de l’ACB en la dècada dels vuitanta. El tècnic del València és el català Joan Peñarroya, que hi aterra procedent del San Pablo Burgos. El club ha fitxat dos jugadors de la Penya: Xabi López-Arostegui i Neno Dimitrijevic.

La supercopa, que aplega als quatre millors equips d l’ACB del curs passat encapçalats pel Barça, el campió, i el Madrid, el subcampió, es jugarà al pavelló Santiago Martín de La Laguna, el mateix escenari que el curs passat. La gran diferència serà la presència de públic, aspecte molt subratllat pels organitzadors.

JORNADA DE REVISIONS MÈDIQUES

Els setze jugadors que estaran a les ordres de Sarunas Jasikevicius en la primera setmana de treball van superar ahir la revisió mèdica prèvia i avui començaran a entrenar-se al Palau. Els setze convocats són Oriola, Mirotic, Calathes, Davies, Smits, Kuric –a la imatge–, Sanli, Martínez i Jokubaitis, tots ells del primer equip, i també hi ha set jugadors del filial i el Barça B: Juani Marcos, Agustín Ubal, Rafa Villar, Michael Caicedo, Gael Bonilla, Ibou Badji i James Nnaji. Laprovittola i Abrines, que van participar als Jocs Olímpics tenen més dies de vacances, i Higgins, amb permís del club per un assumpte personal, s’incorporaran més tard als entrenaments.

LES DADES

6
supercopes
ha guanyat el Barça, els anys 1987, 2004, 2009, 2010, 2011 i 2015. El Madrid en té set.
2
amistosos
confirmats en l’estada a Encamp. El dia 26, contra el Morabanc i el 30, contra el Llemotges.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)