Eurolliga

L’Spar Girona evita els equips més forts però té un grup complicat

L’Spar Girona ja sap amb quins equips s’enfrontarà a la fase de grups de l’Eurolliga, que comença el 6 d’octubre i que serà la quarta participació de l’Uni en la màxima competició continental, la tercera seguida.

L’equip gironí ha evitat els equips més forts en el sorteig, com els dos finalistes de la darrera edició –Iekaterinburg i Avenida– o un històric com l’USK Praga. Fenerbahçe, Dynamo de Kursk i Sopron són els equips amb millor rànquing que té l’Spar Girona al seu grup, que per contra coincideix amb Galatasaray, Landes, Gdynia i el vencedor de la prèvia amb Schio, València i Bourges.

Les taronges, campiones de l’Eurocopa, són el primer equip que visitarà Fontajau en la Lliga Femenina, el 29 de setembre i una setmana després de la prèvia de l’Eurolliga.

La competició recupera el format de fa dos cursos, quan Fenerbahçe i Dynamo de Kursk ja van coincidir amb l’Uni en la fase de grups. També el Gdynia, el rival del dia que els efectes del Glòria i la gestió de l’ACA van inundar Fontajau i el partit es va traslladar a Palau en un temps rècord. El Galatasaray i el Landes són vells coneguts de Fontajau, també, en aquest cas en l’Eurocopa. L’Uni, a diferència de les anteriors edicions amb aquest format, jugarà els seus partits com a local els dimecres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)