Més bàsquet

La FCBQ aplicarà mesures educatives substitutives de sancions

És una iniciativa pionera entre les federacions esportives catalanes per assolir la transmissió de valors

La Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) torna a ser pionera amb una nova mesura novedosa. Durant la present temporada 2021-22, el Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) començarà a aplicar les mesures educatives substitutòries de sancions a les jugadores i jugadors menors de 16 anys, segons la normativa que va ser aprovada unànimement pels clubs durant la celebració de la passada Assemblea General.

L’aplicació per part del Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de l’FCBQ de mesures educatives que substitueixen les sancions és pionera entre les federacions esportives catalanes, i vol orientar la repressió sancionadora cap a l’educació i la transmissió dels valors de l’esport del Basquetbol, respectant així les diferents legislacions internacionals i nacionals de protecció dels drets dels menors. Es pot trobar el detall de les diferents mesures educatives d’aplicació a l’article 183 del Reglament Jurisdiccional, les quals, entre d’altres, podran consistir en l’assistència a tallers o sessions de formació sobre valors, la col·laboració amb els voluntaris federatius en esdeveniments, o la realització de treballs sobre regles de joc, valors o comportament en els camps. El desenvolupament i compliment de la mesures per part del jugador o jugadora vindrà detallat a la resolució que emeti el Comitè de Competició i Disciplina, comunicació que serà notificada oficialment a la entitat esportiva tal com es realitza de manera habitual i reglamentària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)