Lliga femenina

N’hi ha més a fora que a dins?

Bàsquet. L’Spar Girona, tot i l’arribada d’Astou Traoré, afrontarà la lliga catalana femenina amb un equip de circumstàncies per les darreres lesions de Laia Palau i Frida Eldebrink

La plantilla de l’Spar Girona disposa, de manera oficial, de tretze jugadores per a l’exercici 2021/22. La darrera a trepitjar el parquet de Fontajau és Astou Traoré (1,80 m, 1981), que ahir va començar la seva tercera etapa a l’Uni amb un contracte de dos mesos prorrogables, preveient que la plaga de lesions s’eternitzi.

L’alera pivot senegalesa, al club del 2008 al 2010 –en la temporada de l’ascens i la del debut a la Lliga Femenina– i en el curs 2017/18, podria debutar aquest mateix diumenge a Manresa en la final de la lliga catalana contra el Cadí, un dels clubs pels quals també ha passat al llarg de la seva dilatada trajectòria (2010/11).

L’arribada de Traoré coincideix amb la confirmació de les lesions de Laia Palau i Frida Eldebrink, les dues referències del perímetre gironí, que estaran unes setmanes de baixa. La capitana es va fer una lesió al bessó de la cama dreta dimarts en un entrenament, mentre que l’escorta sueca no va poder acabar l’únic amistós de pretemporada de l’Spar Girona dissabte a Camprodon per una lesió tendinosa a la mà esquera. Totes dues estan descartades per a la lliga catalana femenina de demà passat al migdia. L’Uni treballa perquè Palau arribi a temps per a la semifinal de la supercopa del dia 18 a Tenerife contra l’Avenida, mentre que Eldebrink encara s’havia de sotmetre a les proves per determinar l’abast de la lesió.

Una altra més

La direcció esportiva del club, un cop tancada la solució d’emergència per cobrir la manca d’efectius a la pintura per les baixes per lesió d’Iho López i María Araújo i la presència d’Onyenwere i Burke a la WNBA, es planteja ara fitxar una exterior per un mes, amb els mateixos condicionants econòmics que han acabat amb Traoré a Fontajau. Laia Flores, Júlia Soler, Binta Drammeh, Rebekah Gardner i Astou Traoré són les jugadores de l’Spar Girona amb qui Alfred Julbe podrà comptar en el primer partit oficial del curs, el segon de la pretemporada, a més de Julia Reisingerová i Giedre Labuckiene, que no van jugar a Camprodon per precaució.

MITJA PLANTILLA

6
baixes
confirmades té l’Spar Girona aquest diumenge, entre lesions i jugadores a la WNBA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)