ACB

Birgander recupera la màscara

Bàsquet. ACB. Va rebre un cop que li va provocar un traumatisme facial i desviament del septe nasal; els abonats de la Penya i del Manresa podran veure els partits a l’Olímpic i al Nou Congost

Simon Birgander haurà de tornar a lluir màscara protectora després de tenir un traumatisme facial amb fractura d’ossos propis del nas i desviament del septe nasal. El jugador va anar ahir a l’otorrinolaringòleg per evitar que tingui marejos. La Penya prioritza la seva recuperació però intentarà que pugui ajudar dissabte en el debut ACB contra el Bilbao. De fet, Birgander ja va jugar temporades enrere amb màscara protectora perquè també va rebre un cop al nas. Ante Tomic podria començar a entrenar amb l’equip cinc per cinc la setmana vinent.

Ser soci tindrà premi

D’altra banda, el Joventut i el Baxi podran tenir els seus abonats en els partits al Palau Olímpic i al Nou Congost. Inicialment el Procicat deixava entrar en recintes tancats un 30 per cent de l’aforament, però amb una puntualització, que era amb un límit de 1.000. Ahir, però, va canviar la normativa i hi podrà entrar un 30 per cent. Això vol dir que podran entrar al pavelló i seure al seu seient 4.000 abonats a Badalona (on hi ha capacitat per a 12.500) i uns 2.100 a Manresa (on hi ha capacitat per a uns 6.000).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)