Lliga femenina

L’Avenida, rival de l’Uni, arribarà a la supercopa amb cinc baixes

Les germanes Samuelson, Alarie i Cooper estan jugant la WNBA i la croata Mia Vasic, un dels nous fitxatges, s’ha lesionat

L’Avenida, campió de la lliga i finalista de l’Eurolliga, també afronta el primer títol oficial de la temporada amb el mateix problema que el seu rival d’aquest dissabte a les semifinals, l’Spar Girona, el nombre de baixes, ja que Roberto Íñiguez no podrà disposar de cinc jugadores de la seva plantilla, quatre que han de ser clau durant la temporada.

L’equip de Salamanca té ara mateix quatre components de la seva plantilla a la lliga professional dels EUA, la WNBA: les germanes Karlie i Katie Lou Samuelson (Seattle Storm), la pivot Bella Alarie (Dallas Wings) i l’escorta Kahleah Cooper (Chicago Sky), fitxada aquest estiu com a recanvi de Tiffany Hayes.

Davant d’aquest panorama el club va fitxar l’alera internacional croata Mia Masic, que també es va lesionar fa uns dies i també serà baixa.

Amb tot, Íñiguez disposa d’un bon arsenal per afrontar la competició, amb les exteriors internacionals Sílvia Domínguez, Maite Cazorla, Leo Rodríguez i Andrea Vilaró i les pivots Emese Hof, Sante Evans, Nogaye Lo i Mariella Fasoula.

L’Uni afrontarà la competició amb les baixes segures d’Eldebrink i Araújo i l’absència més que probable de Laia Palau i Iho López, així com les dues americanes que estan a la WNBA, Kennedy Burke i Michaela Onyenwere,

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)