LEB Or

Un altre test superat amb nota pel Girona

Carles Marco, que reserva Jawara per precaució, reparteix minuts a Palamós en un partit amb Marc Gasol com a espectador de luxe

Girona EBA 50 Girona Or 88

GIRONA EBA:Gonçalo (10), Ferran Díaz (3), Moncanut (4), Toni Rodríguez (4), Dibba (4), Jofre (2), Espinosa (4), Alonso (8), Paulí (2), Torres (7) i Edu (2).GIRONA OR:Cosialls (6), Vecvagars (19), Schaftenaar (13), Sorolla (8), Vila (10), Sevillano (6), Gonçalo (6), Molins (6), Franch (7), Sàbat (5) i Mads (2).INCIDÈNCIES:Partit jugat a Palamós.

El Bàsquet Girona ha fet una aturada en els seus entrenaments diaris de la pretemporada per jugar el seu segon partit amistós, aquesta vegada contra l’equip del club que debutarà aquesta temporada a la lliga EBA. Carles Marco ha reservat el seu center titular, Jawara, per precaució però, tot i això, el joc interior de l’equip ha estat molt superior. Amb tot, qui s’ha lluït avui han estat els tiradors, sobretot el letó Kaspars Vecvagars, màxim anotador i letal en el triple; Shaftennar, i el bescanoní Èric Vila. En el filial han jugat els dos components de la plantilla del Girona la temporada passada, Adrià Moncanut i Lamin Dibba, que podrien tornar a ser convocats per Carles Marco en cas de necessitat.

El president, Marc Gasol, que està en boca de tothom, ha tornat a veure el partit com un espectador més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)