Lliga femenina

Michaela Onyenwere es lesiona i endarrereix la seva arribada a l’Uni

La jugadora s’ha d’operar d’una lesió als lligaments d’un dit i deixa l’equip en una situació encara més crítica a pocs dies de l’inici de l’Eurolliga

La rookie de l’any de la WNBA, Michaela Onyenwere, que tenia previst debutar amb l’Spar diumenge contra el Bembibre, no viatjarà finalment a Girona. L’alera es va lesionar en el darrer entrenament amb les New York Liberty i el resultat de la ressonància ha confirmat un trencament en els lligaments d’un dit que requereix cirurgia i un temps encara indeterminat de recuperació.

El club ja ha informat que amb aquesta nova situació el cos tècnic i la direcció esportiva valoren possibles solucions. No es podria descartar una nova incorporació ja que la situació de la plantilla es pot qualificar de dramàtica a pocs dies de l’inici de l’Eurolliga (6 d’octubre). De cara al partit de demà contra el València no podran jugar Frida Eldebrink, María Araújo, Astou Traoré i l’altra jugadora que ha competit en la WNBA, Kennedy Burke, que arribarà la setmana vinent. Laia Palau, a més, continua essent dubte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)