ACB

La Penya perd la imbatibilitat a Badalona (79-73)

El MoraBanc enfonsa a còpia de triples als verd-i-negres amb 13/19 des de la línia de 6,75 metres

El Joventut ha perdut la imbatibilitat al Palau Olímpic en un partit molt travat on sempre ha anat a remolc (79-73).

La Penya ha topat als primers minuts amb un MoraBanc molt dur defensivament que l’ha frenat en atac i, això, combinat amb el desencert en el tir ha fet que el primer quart fos fluix (10-8). Al segon període Tomic ha dominat la pintura però la Penya no ha aconseguit desenganxar-se dels andorrans (34-33 al descans).

Al tercer quart el MoraBanc ha fet un recital en el triple fent una sèrie de 6/7 triples i ha agafat un màxim avantatge de 6 punts (55-61). Al darrer quart l’exhibició de Hannah ha fet créixer la renda (59-68). Tot i la situació la Penya s’ha crescut amb l’entrada de Parra que ha revolucionat el matx i els verd-i-negres s’han posat a un sol punt a 2:11 pel final (71-72). El Joventut ha recuperat la pilota però en l’atac Pau Ribas ha perdut la pilota i Jelinek ha anotat al contracop (71-74). En el següent atac la Penya ha tornat a perdre la pilota i Noua, amb un triple, ha sentenciat (71-77).