Eurolliga

El puzle per les quotes ACB

El

Baskonia, rival avui (21 h) del Barça, ha tingut sempre necessitats de jugadors de formació

El Baskonia, rival avui en l’Eurolliga (21h DAZN) del Barça al Palau, s’ha caracteritzat històricament per dues coses: canviar jugadors de manera molt habitual i sobretot tenir una mancança de jugadors de formació ACB –que han estat mínim tres anys en edat formativa al club–, el que es coneixen com a quotes. En la lliga en fan falta un mínim de quatre. Alguns han estat a Vitòria ocupant aquestes places però ni els aficionats els recorden perquè hi eren només per ocupar les places obligatòries.

Els de Dusko Ivanovic van fer una plantilla pagant traspassos per fitxar jugadors com ara Simone Fontecchio o Matt Costello però ni així han aconseguit, fins ara, complir les expectatives perquè la seva gran estrella, Baldwin, està fatal: en l’ACB, porta un balanç de 4-5 i en l’Eurolliga, de 3-5.

Tot i que té joves cedits al Juaristi (LEB Or) com ara Hanzlik o Cissoko, encara li faltaven jugadors de formació i van incorporar temporalment del Burgos Àlex Barrera, ex Joventut. Va signar un contracte d’un mes just el dia que s’acabava el termini per inscriure els jugadors en l’Eurolliga. Després d’un mes en què ha jugat 47 segons en l’ACB i 14 minuts en tres partits en la màxima competició continental, el club vitorià el va renovar al novembre. Sense els lesionats Raieste ni Peters els vitorians no tenien prou jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)