Lliga femenina

Michaela Onyenwere serà a Girona l’1 de desembre

L’Spar Girona comptarà amb Michaela Onyenwere (1,83 m, 1999) d’aquí a quinze dies, un cop la rookie de l’any a la WNBA amb les Liberty de Nova York tingui l’alta mèdica de la lesió a la mà esquerra que es va fer en el darrer entrenament de la temporada als EUA. “Suposa un reforç per a l’equip. La plantilla a poc a poc agafa forma, amb l’objectiu que vam fixar a principi de temporada: ser competitives en els trams importants de les competicions” destaca el director esportiu de l’Uni, Pere Puig, que posa en valor el salt de qualitat que suposarà l’arribada d’Onyenwere a la posició de quatre, en la què Kennedy Burke tant bon rendiment ha ofert. Les dues van coincidir a UCLA en la seva etapa universitària i poden compartir presència al parquet, una a dins i l’altra al perímetre.

L’Uni ha mirat de renegociar la clàusula de tall al Nadal que va signar amb amb Onyenwere a l’estiu, abans de la seva eclosió en la WNBA. Ara, si es produeix, serà amb “unes condicions avantatjoses per l’Spar Girona” segons afirma el club en un comunicat. L’alera pivot amb passaport nigerià va ser escollida en el número 6 del Draft a la WNBA per les Liberty i ha acreditat 8,6 punts i 2,9 rebots per partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)