ACB

Sito Alonso i Pedro Martínez se les tenen abans de l’UCAM-Baxi de demà

L’entrenador manresa ha respòs per Twitter les declaracions del seu rival, al qual acusa de ser fals i hipòcrita

L’UCAM i el Baxi Manresa juguen demà a la tarda (18.30 h) un partit clau per accedir a la copa. Els dos equips arriben al duel amb el mateix balanç (6-4). El partit, a més, s’ha escalfat per les declaracions de l’entrenador dels murcians, Sito Alonso, i la reacció ràpida del tècnic català, Pedro Martínez, que ha respòs per Twitter a la manca de respecte que ell considera que ha tingut el seu rival vers la seva figura.

En la roda de premsa prèvia al partit Alonso va fer una declaracions sarcàstiques sobre la figura de Martínez i la seva ascendència entre els altres entrenadors i els aficionats a la lliga en un to exagerat i burleta: “Pedro Martínez, el mestre dels mestres de la lliga, el que més en sap i per això caldrà tenir més atenció que mai contra el seu equip.” L’entrenador dels manresans va respondre unes hores després per Twitter: “L’afalac desmesurat és fals i hipòcrita. Diu molt (dolent) del que el fa. També del que el rep si realment s’ho creu.”

Pedro Martínez ha guanyat des del seu debut com a professional el 1989 una copa Korac, una lliga, una supercopa i una copa Príncep d’Astúries. Alonso, per la seva banda, va ser campió de la FIBA Eurocup el 2006 amb el Joventut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)