ACB

Calathes tampoc jugarà demà a Burgos

El base continua de baixa i Jasikevicius continua amb problemes en la línia exterior per les lesions de Higgins i Abrines

Jasikevicius no podrà comptar demà tampoc amb Calathes pel partit de l’ACB a la pista del Burgos (20 h). El base es va fer una lesió muscular a la cama esquerra contra el CSKA i ahir ja no va jugar en la victòria de l’equip a la pista del Villeurbanne. La baixa del jugador d’afegeix als problemes que té Saras en la línia exterior ja que no pot comptar tampoc amb Higgins, amb una lumbàlgia, i Abrines, baixa de llarga durada. L’entrenador lituà ha convocat pel partit a la pista castellana els mateixos jugadors que van jugar a França. Michael Caicedo i Agustín Ubal podran tenir, doncs, més oportunitats per lluir el seu talent. A l’Eurolliga Laprovittola (25 punts amb 7 triples) va fer oblidar no només Calathes sinó també l’encert de Higgins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)